Τρίτη 11 Μαΐου 2010

O Morrissey κινείται νομικά εναντίον του BBC!

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths κινήθηκε νομικά απέναντι στο BBC για να προλάβει να εμποδίσει τον σταθμό να μεταδώσει μια παλιότερη ακυκλοφόρητη ηχογράφησή του (demo).
Οι δικηγόροι του Morrissey, επενέβησαν ώστε το BBC να μην μεταδώσει το διάρκειας 20 δευτερολέπτων demo το οποίο θα έπαιζε σε ένα ραδιοφωνικό documenter για τον παραγωγό Stephen Street.

Το demo ήταν από την αρχή της solo καριέρας του Morrissey και αφορά σε μια session ηχογράφηση που είχε γίνει το 1988 για το ντεμπούτο solo album του ‘Viva Hate’, με παραγωγό τον Street.
«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συνέβη αυτό», λέει ο Street. «Κατά τη διάρκεια αυτού του ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ δεν λέω κάτι προσβλητικό για τον Morrissey, αλλά αντίθετα επαινώ την δουλειά του και δεν νομίζω ότι θα του προκαλούσα κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά αν έπαιζα το συγκεκριμένο απόσπασμα» προσθέτει ο παραγωγός.

Η εκπομπή η οποία φιλοξενούσε το ντοκιμαντέρ, στο παρελθόν έχει μεταδώσει ανάλογο υλικό από μουσικούς όπως ο Paul McCartney, ο Bruce Springsteen και ο Phil Collins αλλά ποτέ κανείς μουσικός δεν είχε πρόβλημα, ούτε κινήθηκε νομικά.

avopolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου