Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η Τζούλια ερωτεύτηκε τον...παρτενέρ της στο DVD!

Καυτά φιλιά αντάλαξαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και το φωτογραφικό φακό η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Ian Scott. Ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό δήλωνε ότι δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή της, σήμερα δηλώνει απόλυτα ερωτευμένη μαζί του...

Ο γνωστός Γάλλος πορνοστάρ την επισκέφτηκε στην Ελλάδα και στο σπίτι της στην Εκάλη. Παρόλο που αυτές τις μέρες ο Ian Scott έχει επιστρέψει στο Παρίσι, όπου διαμένει, τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα καθώς το Σάββατο θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του μαζί με την Τζούλια στην έκθεση Erotica. Οι δυο τους μάλιστα θα φτάσουν εκεί με ελικόπτερο ενώ στη συνέχεια θα πάνε στο περίπτερο της εταιρίας Sirina για να υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους!

Η ίδια η Τζούλια δήλωσε στην εφημερίδα "Espresso" ότι είναι "τρελά ερωτευμένη" μαζί του. Αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της, της είχε τηλεφωνήσει σε ανύποπτο χρόνο, όταν η ψυχολογική της κατάσταση ήταν πολύ άσχημη, και πως στην πρώτη τους συνάντηση, μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν της κυκλοφορίας του DVD, επικρατούσε αμηχανία. "Ίσως αυτός να είναι ο ένας και μοναδικός" λέει σήμερα η Τζούλια, συμπληρώνοντας όμως ότι μπορεί και να βαρεθεί γρήγορα - πριν όμως το πάθει αυτό, θα ταξιδέψει μαζί του στο Παρίσι και θα μείνει στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου