Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

H… μάχη της Κρήτης

Δε χρειάζεται να γινόμαστε κουραστικοί: όπως ήρθαν τα πράγματα, κάθε ματς από δω και πέρα έχει για τον Ολυμπιακό χαρακτήρα τελικού. Γκέλες έγιναν πολλές εφέτος για αυτό και δε συγχωρούνται άλλες. Εξάλλου τα πράγματα είναι απλά: λες ότι θες τον τίτλο και έχεις να αντιμετωπίσεις τον Εργοτέλη. Νικάς και μένεις ζωντανός, δε νικάς και αποδεικνύεις ότι άλλο το θέλω, άλλο το μπορώ.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιοι στον Πειραιά είναι αισιόδοξοι είναι επειδή θεωρούν ότι η ομάδα έχει το μέταλλο να τα βγάλει πέρα τώρα που τα πράγματα έχουν σφίξει και τα λάθη πια απαγορεύονται…

Ο Μπάντοβιτς συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα με βάσει τον αντίπαλο, τις συνθήκες και τα όποια προβλήματα, τακτική που έχει αποδώσει ήδη αφού ο Ολυμπιακός παίζει σαφώς καλύτερα επί των ημερών του. Προσοχή: καλύτερα, όχι καλά..

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτεται να ρίξει τελικά στη μάχη τον Μέλμπεργκ δίπλα στον Παπαδόπουλο και να μετατοπίσει τον Ζεβλάκοφ στο δεξί άκρο της άμυνας (αν τελικά ο Σουηδός μείνει στον πάγκο, κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Αβραάμ με τον Ζεβλάκοφ και δεξιά θα πάει ο Γκαλίτσιος). Κάτω από τα δοκάρια, φυσικά, θα είναι ο Νικοπολίδης και αριστερά στην άμυνα τον Λεονάρντο αντί του τιμωρημένου Ραούλ Μπράβο.

Η τριάδα των κεντρικών χαφ θα αποτελείται από τους Στολτίδη, Λεντέσμα και Τοροσίδη λόγω της δεδομένης απουσίας του τραυματία Ντουντού (που το παλεύει για το ματς με την Μπορντό) και του τιμωρημένου Μαρέσκα. Η αλήθεια είναι ότι και με τους Ντουντού, Μαρέσκα διαθέσιμους, δεν αποκλείεται ο Μπάντοβιτς να κατέληγε και πάλι στις συγκεκριμένες επιλογές.

Όσο για μπροστά; Ο Μπάντοβιτς έμεινε άκρως ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας με Ντάτολο αριστερά, Λούα δεξιά και φουνταριστό τον Ντάρμπισαϊρ και αυτούς ακριβώς θα ρίξει για να «καθαρίσουν» και στη… μάχη της Κρήτης.

sportaction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου