Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Πώς θα τον κάνεις ξεφτέρι στο κρεβάτι!

Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου: τα αγαπάμε τα αρσενικά, με τις παραξενιές και τα ελαττώματά τους. Έλα όμως, που κάποια ελλατωματάκια ανάμεσα στα σεντόνια πολύ μας εκνευρίζουν και καλό είναι να βοηθήσουμε τα αγόρια μας να τα διορθώσουν, προτού κουνήσουμε το μαντήλι του χωρισμού. Ενημέρωσέ τον για τα λαθάκια του, διορθώστε τα μαζί οριζοντίως και επί του καναπέ και μεταμόρφωσέ τον σε ξεφτέρι στο σεξ!

Λαθάκι Νο1: Τα προκαταρκτικά δεν ξεκινάνε στο κρεβάτι και μόνο

Εμείς τα κοριτσάκια μπορούμε να διεγερθούμε και από το πιο ανεπαίσθητο αλλά γεμάτο σεξουαλική ενέργεια χάδι. Ένα φιλί πίσω από το αυτί ή στο λαιμό, ένα απαλό χάδι στο στήθος είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη σεξουαλική διάθεση. Για κάθε γυναίκα το σεξ είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι του μυαλού, και το καλύτερο προκαταρκτικό είναι να θελήσει κι εκείνος να παίξει με αυτό και το σώμα εννοείται ότι θα ακολουθήσει. Κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει (έστω και με ένα γραπτό μήνυμα) ότι ο καλός της και την θέλει και την επιθυμεί. Τα ξαπλωτά προκαταρκτικά (αφού φτάσετε να είστε οριζόντια), θα κορυφώσουν μια κατάσταση που έχει ήδη ανάψει προτού φτάσετε να μπερδεύετε πόδια και χέρια ανάμεσα στα σεντόνια.

Λαθάκι Νο 2: Ξεχνάει να κατέβει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά

Ζήτα από τον αγαπημένο σου να σκεφτεί, πως θα του φαινόταν αν σταματούσες να τους προσφέρει το ωραίο στοματικό που του κάνεις συχνά πυκνά ή όποτε το κάνεις να θυμίζει καταναγκαστικά έργα και αγγαρεία. Έλα όμως που πολλά αγόρια αμελούν να περιποιηθούν τα ιδιαίτερα σημεία μιας γυναίκας, απλά και μόνο επειδή πιστεύουν ότι τα χάδια και φιλιά στην εν λόγω μικρή μας περιοχή, δεν τα χρειαζόμαστε αλλά ούτε και τα σπουδαιολογούμε. Μέγα λάθος! Και το θέλουμε το στοματικό από εκείνον και πρέπει να αρχίσουμε να το διεκδικούμε! Άλλωστε, όσο πιο πολύ σε ανάψει με ένα καλό στοματικό, τόσο πιο εύκολα θα κορυφώσεις κατόπιν κατά την διείσδυση.

Λαθάκι Νο 3: δεν ξέρει κατά που πέφτει το μαγικό κουμπί, η κλειτορίδα

Όσο καλά κι αν γνωρίζουμε εμείς τα θηλυκά ότι η κλειτορίδα μας φέρνει το θαύμα του οργασμού, οι περισσότεροι άντρες (πιθανότατα και ο δικός σου) ακόμα πιστεύουν στη δύναμη της διείσδυσης του πέους τους και μόνο! Σε μια απέλπιδα προσπάθεια ας διαφωτίσουμε τα απανταχού αρσενικά: κύριοι, το 70% των γυναικών που έρχονται σε οργασμό, τα καταφέρνουν μέσω της πολύτιμης διέγερσης της κλειτορίδας τους. Η διέγερση της μαγικής κλειτορίδας, μας κάνει πιο χαρούμενες, υγραίνει τον κόλπο και επιτρέπει την καλύτερη διείσδυση του πέους. Τελεία και παύλα!

Λαθάκι Νο 4: ψάχνει εναγωνίως το σημείο G

Μήπως ο καλός σου κάνει ανασκαφές με το πέος του, με σκοπό την ανακάλυψη του σημείου G μέσα στον κόλπο σου; Προειδοποίησε το ξεφτέρι σου, ότι ψάχνει λάθος και πως αν υπάρχει το σημείο G, αυτό μάλλον βρίσκεται στο μυαλό και όχι στον κόλπο σου. Όπως και να έχει, για να βρει το καυτό σου σημείο, ο αγαπημένος σου θα πρέπει πρώτα να σε ανάψει. Εφόσον καταφέρει το πρώτο αυτό κομβικό θα λέγαμε σημείο, θύμησέ του, ότι η διαδρομή και το ταξίδι μετράει περισσότερο από τη διέγερση του μυθικού σημείου G.

Λαθάκι Νο 5: πιστεύει ότι ο οργασμός του είναι ό,τι σημαντικότερο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, με το που θα έρθει σε οργασμό ο αγαπημένος σου, το γλέντι σταματά και για τους δύο, είτε πρόλαβες εσύ, είτε όχι να χορέψεις τον τελευταίο χορό. Εξήγησέ του ότι καταλαβαίνεις πόσο σημαντικός είναι για εκείνον ο οργασμός του, αλλά την ίδια στιγμή και η δική σου κορύφωση πρέπει να συνεκτιμάται και να προηγείται να μη τι άλλο!

Λαθάκι Νο 6: νομίζει ότι τα έχει με πορνοστάρ

Γνωρίζω ένα σωρό κορίτσια που υποφέρουν από τη μάστιγα της πορνοστάρ και εξηγούμαι: το αγόρι σου βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ακόμα εσύ έπαιζες με κούκλες και συνέπασχες με την Μπρέντα που δεν ήθελε να το κάνει με τον Ντίλαν στα ''Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς''. Κακά τα ψέματα αλλά με τόσες ταινίες, κάπου κι εκείνος (ο καλός σου) το μπέρδεψε το πράγμα και από την πρώτη σας φορά πίστευε ότι θα κρεμιέστε στους πολυελαίους σαν πορνοστάρ. Οφείλεις, για το καλό σου και για το καλό του, να του εξηγήσεις, ότι οι σεξοταινίες βασίζονται στη φαντασία.

Καμία, μα καμία γυναίκα δεν θα τελειώσει με πάθος και ηδονή στο πρώτο δευτερόλεπτο και δεν φταις εσύ που αργείς να ολοκληρώσεις. Ταυτόχρονα, καμία μα καμία από εμάς, δεν χαίρεται τόσο πολύ με το πρωκτικό, ειδικά χωρίς λίπανση και τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Ναι, μπορείς να γίνεις σκανταλιάρα στο σεξ, να μπορείς να δοκιμάσεις πράγματα και καταστάσεις. Όχι, δεν θα κάνεις μόνο ''αχ και βαχ'' για να του θυμίζεις την Σάσα Γκρέι (μεγάλη πορνοστάρ, ελληνικής καταγωγή που διαπρέπει στα εξωτερικά).

Λαθάκι Νο 7: νομίζει ότι κι εκείνος είναι πορνοστάρ

Σε συνέχεια του προηγούμενο σεξολάθους του, ο αγαπημένος σου πιστεύει πως ο ίδιος είναι διάσημος πορνοστάρ μεγάλου βεληνεκούς (από Γκουσγκούνη και πάνω) και η εμμονή που έχει με το μόριό του δεν περιγράφεται με λόγια. Αγαπημένο αγόρι της πολυαγαπημένης αναγνώστριας του WomenOnly ένα έχω να σου πω: ξεκόλλα! Ούτε επέμβαση επιμήκυνσης πέους χρειάζεσαι, ούτε νον στοπ στύση για μερόνυχτα. Αυτό ου έχουμε ανάγκη είναι έναν παρτενέρ, που να χρησιμοποιεί και να εκμεταλλεύεται τα προσόντα που διαθέτει στο μέγιστο βαθμό.

womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου