Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: «Ντέρμπι» κορυφής

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην «Τούμπα» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί σε ένα γήπεδο που θα «βράζει», τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, και θέλει «πάση θυσία» ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στο «κυνήγι» του τίτλου. Από την μεριά τους οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη την ψυχολογία, μετά από την πολύ σπουδαία νίκη που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για το Γιουρόπα λιγκ (3-2), αναζητώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τους διατηρήσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο μεταξύ, ο δεύτερος Ολυμπιακός, θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Μπάντοβιτς θέλει τη νίκη κόντρα στους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου για να μείνει σε τροχιά τίτλου, ενώ θα περιμένει και κάποιο «δώρο» από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που θα τον φέρουν στην κορυφή.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, «μάχη» για την 4η θέση αναμένεται να γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη. Τέλος, αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις μεταξύ της Καβάλας με την Ξάνθη, του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου
16:45 Ηρακλής-Λεβαδειακός (NOVA 1)
16:45 Καβάλα-Ξάνθη (ΣΚΑΪ)
19:00 Εργοτέλης-Ολυμπιακός (NOVA 1)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου
14:30 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
14:30 Λάρισα-Πανθρακικός (NOVA 2)
14:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (NOVA 1)
16:45 ΑΕΚ-Άρης (NOVA 1)
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (NOVA 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου