Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλο χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου

Μεγάλο χτύπημα κατά του παράνομου στοιχήματος πέτυχε σήμερα η Επιτροπή Παράνομου Στοιχήματος της ΟΠΑΠ Α.Ε., σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, εξαρθρώνοντας μετά από συλλογή πληροφοριών έναν ισχυρό κόμβο στην Πελοπόννησο, που λειτουργούσε με περίπου 80 αντιπροσώπους στην περιοχή και με δεκάδες παίκτες στην Ηλεία.

Ετσι, σήμερα συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, που υποδύθηκαν τους παίκτες του στοιχήματος και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ έπαιξαν στον αγώνα Εργοτέλης- Ολυμπιακός, ιδιοκτήτης λογιστικού γραφείου Α.Ε., μέσα από το οποίο λειτουργούσε σε μεγάλη έκταση ο παράνομος τζόγος, αφού το είχε μετατρέψει σε παράνομο πρακτορείο. Κατασχέθηκαν 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 12.850 ευρώ, καθώς και επιταγές συνολικού ύψους 38.000 ευρώ, καθώς και βιβλίο παικτών που μετείχαν από όλη την περιοχή της Πελοποννήσου.

Στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του λογιστικού γραφειου παρέστη και ο εισαγγελέας Ηλείας, ο οποίος δήλωσε πως θα γίνει έρευνα κατ΄ οίκον για τη συλλογή περισσότερων στοιχείων σχετικά με την ύπαρξη και λειτουργία αυτού του παράνομου πρακτορείου. Ο συλληφθείς προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλείας για την προανάκριση και εκτιμάται πως ήταν από τους μεγαλύτερους μπουκ του είδους στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου