Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

«Πέταξε» δύο βαθμούς ο Ηρακλής, 1-1 με Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αλλά παρά την πλήρη υπεροχή του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο Λεβαδειακό. Οι «κυανόλευκοι» κινδύνευσαν μάλιστα σοβαρά να χάσουν το παιχνίδι αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το εκπληκτικό γκολ του Γκονζάλες. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Λεβαδειακού, τις σκόπιμες καθυστερήσεις αλλά και την κάκιστη διαιτησία του Βασίλη Παμπορίδη που έχασε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κονέ (10'), Γιάντση (28') και Μάρα. Το ημίχρονο έληξε όμως 0-0 και στο ξεκίνημα του δευτέρου, ο Λεβαδειακός κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Μπουμπένκο και να προηγηθεί με τη... φωτοβολίδα του Γκονζάλες στο 50΄.

Στο 70΄ ο Παμπορίδης καταλόγισε αδικαιολόγητα πέναλτι για φάουλ του Μασάδο στο Μάρα, μέσα στην περιοχή. Υστερα όμως από επικοινωνία με τον τέταρτο διαιτητή και εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους παίκτες του Λεβαδειακού, πήρε πίσω την απόφασή του. Η... ανάκληση της υπόδειξης για πέναλτι προκάλεσε το ξέσπασμα των ανθρώπων του Ηρακλή με αποτέλεσμα την αποβολή του Γρηγόρη Φανάρα από τον πάγκο. Ταυτόχρονα αποβλήθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων που λίγο αργότερα διαπληκτίστηκε στη φυσούνα με το Γρηγόρη Φανάρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φερνάντες, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Ηλιάδης (75΄Κομπαγιάσι), Πίτου Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν (56΄Μιλάνο), Μάρα, Γιάντσης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βαγιέχο, Μουλόπουλος (61΄Αλεξίου), Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Ταραλίδης, Αμπουμπακαρί (64΄Μαρτορέλ), Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Σόλα (46΄Αγκάλι)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου