Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΒΕΡΟΙΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ......

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΑΕΙ Ι ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στη σύλληψη πέντε νεαρών και στην προσαγωγή άλλων επτά – οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι – προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης για την επέτειο του άδικου χαμού του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι νεαροί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το πρωί στο πάρκο Εληάς από όπου πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με προορισμό την πλατεία Ωρολογίου, μπροστά στο δικαστικό μέγαρο.
Εκεί ακούστηκε το γνωστό σύνθημα...

«μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι» ενώ κάποιοι μέσα από το πλήθος των νεαρών, εκσφενδόνισαν προς το κτήριο και τη διμοιρία ασπιδοφόρων που το προστάτευε, αυγά και αναψυκτικά…

Ακολούθησε πορεία μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση γύρω από την οποία οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει προστατευτικά, μεταλλικά σταντ…

Οι νεαροί δεν έφτασαν ούτε μέχρι εκεί καθώς διμοιρία κρανοφόρων τους καταδίωξε σε απόσταση από το κτήριο της αστυνομίας.

Ακολούθησε νέα απόπειρα των διαδηλωτών να προσεγγίσουν το κτήριο από την οδό Πέτρουλα, με συνθήματα, ενώ κάποιοι εκτόξευσαν αυγά. Ακολούθησε έφοδος των κρανοφόρων, δύο φορές, σε διαδοχικούς χρόνους.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού, ένας νεαρός έπεσε και ποδοπατήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Κατά τη διάρκεια της έντασης και του «κλεφτοπόλεμου», πέντε νεαροί συνελήφθησαν και άλλη επτά προσήχθησαν, για να αφεθούν ελεύθεροι στη συνέχεια.

Οι πέντε συλληφθέντες κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση και με τη δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον τους, θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, εκτός αν δοθεί εντολή από την εισαγγελική αρχή να αφεθούν ελεύθεροι…

Η κατάσταση εκτονώθηκε μια περίπου ώρα μετά την άφιξη των νεαρών στην αστυνομική διεύθυνση καθώς η πλειοψηφία των διαδηλωτών έδειξε ότι δεν ήταν στις προθέσεις της να προχωρήσει σε ακραίες καταστάσεις.

news24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου