Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η ΚΑΕ και ολόκληρος ο Άρης χρειάζεται το πιο λαμπρό του αστέρι τον Νίκο Γκάλη

Όλοι μαζί ενωμένοι στον Νίκο Γκάλη. Η απόφαση των παραγόντων που πρωταγωνιστούν στις διοικητικές εξελίξεις είναι όλοι μαζί εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Άρης να συναντηθούν με τον ζωντανό Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους εφόσον αυτός απαντήσει θετικά στην πρόταση τους να αποδεχθεί την θέση του επίτιμου προέδρου.

Αν και σκέφτονταν να συναντηθούν μαζί του νωρίτερα ωστόσο συμφώνησαν οτι είναι προτιμότερο να σχηματίσουν διοικητικό συμβούλιο και αυτό να συναντηθεί με τον ζωντανό Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Να του αναλύσουν τις σκέψεις τους και γιατί τον χρειάζονται δίπλα τους αυτή την κρίσιμη και μεταβατική περίοδο. Επίσης τι θα μπορέσει να κάνει απο την θέση του επίτιμου προέδρου. Στην συνάντηση δεν θα είναι μόνο το διοικητικό συμβούλιο αλλά και όσα επιφανή στελέχη της «Σάρισα» μετέχουν δυναμικά στην προσπάθεια και έχουν κάποιον λόγο να πουν στον πρώην μεγάλο αστέρα του αθλήματος.

Είναι γνωστό οτι ο Νίκος Γκάλης θέλει να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία να είναι αρωγός κάθε υγιής προσπάθειας για το καλό του Άρη.

Μετά την μέτρια χρονιά που είχε η ομάδα μπάσκετ του Άρη χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων για να επιστρέψουν οι «κίτρινοι» στον δρόμο των επιτυχιών. Και σκέφτηκαν πόσο πολύ θα βοηθούσε η παρουσία του Νίκου Γκάλη, δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Ο οποίος ποτέ του δεν έκρυψε την επιθυμία να βοηθήσει και είναι πάντα αρωγός κάθε υγιούς προσπάθειας. Και μόνο η παρουσία του είναι αρκετή για να τους βοηθήσει στην προσπάθεια ανασύνταξης και αναγέννησης της μπασκετικής ομάδας του Άρη.

athlitikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου