Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μύθοι και πραγματικότητα ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

Η σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι το πέος πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να προσδίδει σε έναν άνδρα την ταυτότητα του ικανού εραστή. Την ίδια στιγμή επιχειρείται η εδραίωση της ιδέας ότι η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αυξάνεται σε συνάρτηση με το μέγεθος του πέους του ερωτικού συντρόφου της.

Όμως, η εν λόγω άποψη είναι τόσο αληθής, όσο η αντίληψη ότι μια γυναίκα με μικρό στήθος είναι λιγότερο θηλυκή από μία με μεγάλο στήθος. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του συσχετισμού του μεγέθους της ανδρικής παλάμης, του πέλματος ή της μύτης με τις διαστάσεις του μορίου, που τόσο άστοχα εκστομίζεται από δήθεν ειδικούς.

Με βάση διάφορες επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς, η πλειονότητα των γυναικών ανέφεραν ότι το μέγεθος για αυτές δεν έχει σημασία. Βεβαίως, υπήρξαν και οι εκπρόσωποι του "ασθενούς φύλου" που το αξιολόγησαν ως άκρως σημαντικό παράγοντα, ωστόσο ο αριθμός τους ήταν πολύ μικρός και, επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το επιθετικό σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου