6 πατάτες
5 φετες μπέικον
1 κρεμμυδι ξερό καλαμπόκιελιές
μισο ματσάκι άνηθο
ξύδι μαγιονέζα αλάτι - πιπέρι - πάπρικα γλυκιά
Οδηγίες
- Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε κομματάκια και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδι και το αφηνουμε σε ενα μπολ με ξύδι για τουλάχιστον μία ώρα.
- Τσιγαρίζουμε το μπέικον και βράζουμε το καλαμπόκι.
- Σε ένα μπολ ριχνουμε τις πατάτες ζεστες και προσθέτουμε τα καρυκεύματα. Στη συνέχεια στίβουμε με στα χέρια μας καλά το κρεμμύδι ώστε να στραγγίξει το ξύδι και το ρίχνουμε και αυτό μεσα. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικα εκτός από τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
- Λίγο πριν σερβίρουμε ρίχνουμε και τη μαγιονέζα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν και φαίνεται πολύ απλή το βουτηγμένο στο ξύδι κρεμμύδι κάνει όλη τη διαφορά. Καλή επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου