Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΡΤ3 και Nova στο ρυθμό του μουντιάλ

Από τις 11 Ιουνίου λοιπόν και κάθε βράδυ, στις 11.30 μ.μ., η ΕΤ3 θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση τον πιο σημαντικό αγώνα της ημέρας, αρχίζοντας με εκείνον ανάμεσα στην οικοδέσποινα Νότια Αφρική και το Μεξικό. Για την επομένη είναι προγραμματισμένη η μάχη της εθνικής μας ομάδας με τη Νότια Κορέα.

Οι εκπλήξεις όμως για τους φίλους του ποδοσφαίρου δεν σταματούν εδώ, καθώς από τις 14 του ερχόμενου μήνα έως και τη λήξη του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), στις 11.30 μ.μ., η εκπομπή “Africa Mundial”, με τον Δημήτρη Δραγώγια. Στη μιάμιση ώρα της διάρκειάς της καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρου θα αναλύουν όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της αφρικανικής χώρας, ενώ στον “Κόσμο των σπορ”, που θα μεταδίδεται αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, θα υπάρχει επίσης πλούσιο ρεπορτάζ.

Στο τρίτο κανάλι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν τελικά κάποιος δημοσιογράφος θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική και ποιος θα είναι αυτός, ενώ η ΕΡΤ, που έχει τα δικαιώματα του μουντιάλ, εξετάζει το ενδεχόμενο να προβάλλει τους αγώνες σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας (HD), δημιουργώντας το κανάλι ΕΡΤ HD.

Στον ρυθμό του μουντιάλ εκτός από την κρατική τηλεόραση μπαίνει και η Nova, η οποία, χωρίς να χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη (ως αντιστάθμισμα της μετάδοσης στιγμιότυπων της Superleague από την ΕΡΤ χωρίς άδεια), θα μεταδίδει τις καλύτερες στιγμές των αγώνων, ενώ από τις 24 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου θα μεταδώσει εννέα φιλικούς αγώνες προετοιμασίας μεταξύ Εθνικών ομάδων.

makthes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου