Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ !!!!!!!!

Καταρχάς, πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο κόλπος έχει συγκεκριμένο βάθος που δεν ξεπερνά τα 8 εκατοστά κατά μέσον όρο. Σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης αυξάνεται μεν το μήκος και το πλάτος του, αλλά παρ΄ όλα αυτά ακόμη και ένα μάλλον μικρό πέος καλύπτει αυτές τις διαστάσεις.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες τείνουν να υπερεκτιμούν την ευαισθησία του κόλπου. Το πιο ευαίσθητο και ευκολότερα διεγέρσιμο σεξουαλικά κομμάτι του είναι εκείνο που βρίσκεται πλησιέστερα στην είσοδό του και δεν υπερβαίνει τα 3-5 εκατοστά βάθος.

Ο γυναικείος κόλπος διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα. Μέσα από αυτόν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί, ωστόσο με την ίδια άνεση παραμένει στη θέση του ένα ταμπόν κατά τις ‘δύσκολες΄ ημέρες του καταμήνιου κύκλου. Με αυτή τη λογική, μπορεί να "φιλοξενήσει" το ίδιο άνετα διάφορα μεγέθη και σχήματα πέους και, φυσικά, αντλώντας τον ίδιο βαθμό ερωτικής διέγερσης.

Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι πως οι χειρουργικές μικροεπεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο βαθύτερο μέρος του κόλπου (συνήθως στον τράχηλο της μήτρας) διεξάγονται δίχως τη χορήγηση αναισθησίας και μάλιστα με μικρή δυσφορία για τη μεγάλη μάζα των γυναικών. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την ελαττωμένη αισθητικότητα που έχει ο κόλπος σε ένα τέτοιο βάθος και σε μεγάλο ποσοστό αναιρεί το μύθο που θέλει ένα ευμέγεθες πέος να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.
Τέλος, με βάση τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες, τα 3/4 του συνόλου των γυναικών, ανεξαρτήτως του μεγέθους του φαλλού, δεν φθάνουν σε οργασμό αν δεν επιτευχθεί παράλληλη διέγερση της κλειτορίδας, του μικρού οργάνου που βρίσκεται ανάμεσα στα μικρά χείλη του αιδοίου και στην εξωτερική επιφάνειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου