Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Σάββας Θεοδωρίδης «Θα φύγει σαν ήρωας» ο Αντώνης

Είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφει για τον Αντώνη Νικοπολίδη και δεν θα μπορούσε να μην τον στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο λόγος για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος μίλησε στο Μακεδονία TV και ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον 39χρονο πορτιέρο του Ολυμπιακού. "Είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης και έτυχε σε μία κακοτυχία. Έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Κάθε τερματοφύλακας περνάει περιόδους φορμαρίσματος και ντεφορμαρίσματος".

Ο Σάββας Θεοδωρίδης συνέχισε αναφερόμενος στον Νικοπολίδη, λέγοντας: "Αυτή την περίοδο δεν του πήγαν καλά τα παιχνίδια. Υπάρχει και η κόπωση. Από πλευράς προετοιμασίας η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση και είναι σίγουρο ότι από φέτος ο Ολυμπιακός θα πάρει οπωσδήποτε άλλον έναν τερματοφύλακα. Δεν θα απαρνηθούμε, όμως, έναν μεγάλο τερματοφύλακα και πρέπει να φύγει σαν ήρωας. Θα τον ευχαριστώ για μία ζωή γι' αυτά που έκανε στον Ολυμπιακό", ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στην μάχη των πλέι οφ ο Θεοδωρίδης δήλωσε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρώτη θέση. "Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Έχω πει ότι θέλουμε τέσσερις μεταγραφές, ενώ λείπει η ψυχή από την ομάδα. Δεν γίνεται να φεύγουν παίκτες και να μην τους αντικαθιστάς. Ο Ολυμπιακός θα μεγαλουργήσει αν γίνουν κάποιες αλλαγές", ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου