Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΟΑΣΘ: Πήρε πίσω τις αλλαγές - Ισχύουν 4 διαδρομές με 1 εισιτήριο

Πίσω πήρε ο ΟΑΣΘ, μετά τις γενικευμένες αντιδράσεις, την ουσιαστική κατάργηση του μέτρου της μετεπιβίβασης. Παρά το ότι στα νέα, ακριβότερα εισιτήρια αναγράφεται ότι η μετεπιβίβαση δεν ισχύει, ο Οργανισμός με ανακοίνωσή του αλλάζει ρότα.

«Τα εισιτήρια των 0,60 ευρώ και τα μειωμένα των 0,30 ευρώ μπορούν να χρησιμοποιούνται από και προς οποιαδήποτε γραμμή και από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αρκεί η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη χρήση (επικύρωση) να γίνει εντός του χρόνου των 70 λεπτών από την πρώτη χρήση (όπως ίσχυε μέχρι τις 30 Απριλίου και με τα εισιτήρια των 0,50 ευρώ που αντικαταστάθηκαν). Ο ΟΑΣΘ παρακαλεί τους επιβάτες να αγνοούν τις οδηγίες που διαβάζουν όπισθεν των εισιτηρίων αυτών, που ενημερώνουν για μία μόνο χρήση, διότι είχαν εκτυπωθεί προ των σχετικών οδηγιών του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί της ορθής έννοιας της σχετικής διάταξης της κοινής υπουργικής απόφασης που καθόρισε τα νέα κόμιστρα από 1 Μαΐου. Ζητούμε συγγνώμη και την κατανόηση των επιβατών για τη σύγχυση που προκλήθηκε μέχρι σήμερα επί του θέματος αυτού», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Όπως διευκρινίζει ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Γιάννης Τσούφης, τα νέα χρονικά εισιτήρια που θεσπίστηκαν από την 1η Μαΐου, με κόστος 1 ευρώ και χρόνο χρήσης 90 λεπτά, θα συνεχίσουν να ισχύουν. Σχετικά με τα εισιτήρια με τις λάθος οδηγίες, ο κ. Τσούφης λέει ότι δε θα αποσυρθούν, ενώ εκτιμά ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν εξαντληθεί οπότε και θα κυκλοφορήσει νέα παρτίδα.

agelioforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου