Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

«Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Φερνάντος Σάντος επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού, «συγκατοικώντας» έτσι στη δεύτερη θέση με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα απέχουν από την κορυφή μόλις 2 βαθμούς.

Το πρώτο γκολ για τον δικέφαλο του Βορρά σημείωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο 60’ ενώ για τους «πράσινους» ισοφάρισε ο Τζιμπριλ Σισέ (64’) μετά από έξοχη πάσα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν «είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα», καθώς στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μουσλίμοβιτς σε τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχασε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μπάντοβιτς βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου και αγωνιστικέ στο Παγκρήτιο στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Τοροσίδης, μετά από χαμένο πέναλτι του Λουα Λουα, στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, φτάνοντας προς τη λήξη και συγκεκριμένα στο 85’, έρχεται ο Μπουντιμιρ να διαμορφώσει το τελικό 1-1 με δυνατό σουτ.

Τέλος, στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος τη νίκη με γκολ του Παμντελή Καφέ πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Αρη, ενώ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στο «Αλκαζααρ» τον Πανθρακικό χάνοντας 2-0 από την ομάδα της Κομοτηνής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-1
Καβάλα-Ξάνθη 2-1
Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-1
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Λάρισα-Πανθρακικός 0-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 2-3
ΑΕΚ-Αρης 1-0
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου