Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ - Indymedia

Στέλνουμε στον Αρη Σειρηνίδη τις καλύτερες ευχές μας και τον σεβασμό μας για την αξιοπρεπή στάση που έχει κρατήσει απέναντι στους τυμβωρύχους των καναλιών που ήθελαν να τον παρουσιάσουν σαν τον τρελο με το σομπρερο.

Σε αντίθεση με την δουλοπρεπή μιζέρια της πλειοψηφίας των τηλεκάφρων, ύψωσε το ανάστημά του για την υπεράσπιση της ιστορικότητας των Εξαρχείων. Ας γίνει η προφυλάκιση σε βάρος του, από τα πληρωμένα καθήκια της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ με την συνενοχή των στελεχών της ΕΥΠ , παράδειγμα πως οι κινηματικές διεκδικήσεις στα πλαίσια της διεκδίκησης ζωτικών χώρων από τους παρασιτικούς και εξαθλιωμένους χρήστες ναρκωτικών, πληρώνονται στο δεκαπλάσιο από τα καθάρματα της κάθε αστυνομίας. Οι νόμιμες διεκδικήσεις των κινημάτων πολιτών δεν αντιμπετωπίζονται πάντοντε εξίσου νόμιμα.

Γιατί λοιπόν υπάρχει ακόμα ο παραμικρός δισταγμός να εγκαταλείψουμε εμείς πρώτοι τη νόμιμη οδό οριστικά και αμετάκλητα; Πόσο ακόμα θυματοποίηση θα "παίξει"; Πόσο ακόμα θα ικανοποιείται ο κόσμος με αυτές τις μιμκρές παραχωρήσεις που μπορούν να κερδίσουν ακόμα τα πιο τίμια και μαχητικά συνδικάτα βάσης; Γιατί άλλωστε να συμφιλιωθούμε με τον συνδικαλισμό στην εργασίακαι να μην αρνηθούμε την ίδια την εργασία μια και καλή; Εμείς, όπως και άλλα αποφασισμένα συντρόφια δεν θα περιμένουμε τον επόμενο Σειρηνίδη για να τσακίσουμε τα αφεντικά, για να τους χτυπήσουμε, να τους στήσουμε ενέδρες να τους κάψουμε τα αυτοκίνητα, να απαλλοτροιώσουμε τις εταιρείες τους, για να τους κάνουμε να τρέχουνε και να μην φτάνουν. Το κάλεσμα είναι ανοικτό για κάθε ενδιαφερόμενο.

Γι αυτό τον λόγο ξεπαστρέψαμε λοιπόν δυο μικρούς υποσταθμούς της ΔΕΗ στην οδό Δερβενίων και στην οδό Καλλιδρομίου, στο ισόγειο πολυκατοικιών δημιουργώντας αναστάτωση. Δεν είχαμε κανέναν ενδοιασμό να σαμποτάρουμε την υποκριτική ηρεμία όσων συμφιλιώνονται με την αποστειρωμένη και μίζερη ζωούλα τους σπίτι-σουλειά-δουλειά-σπίτι-καναπές-τιβι. Ίσως έτσι χαθεί το ηλίθιο βλέμμα της απάθειας και της αδιαφορίας από τα πρόσωπά τους και αντικατασταθεί με ενεργητικά και ανήσυχα βλέμματα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕΙΡΗΝΙΔ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου