Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Athens Street Events 2010

«Δες την Αθήνα αλλιώς!» είναι το κεντρικό μήνυμα των «Street Events 2010» που διοργανώνει εξ αναβολής λόγω των θλιβερών γεγονότων στο κέντρο της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 στην οδό Πανεπιστημίου.

Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνονται μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις τα Athens City Games 2010. Μετά από τον Γύρο της Αθήνας, σειρά έχουν τώρα τα Street Events, που διοργανώνονται την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 στην οδό Πανεπιστημίου από τις 8:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Πρόκειται για τη διοργάνωση που μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης σε χώρο άθλησης για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του τένις. Όλη η οδός Πανεπιστημίου, από το ύψος της οδού Σίνα μέχρι την Εμμανουήλ Μπενάκη, θα κλείσει για τα αυτοκίνητα και θα τοποθετηθούν γηπεδάκια 5Χ5 για μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε: «Η άθληση και το παιχνίδι είναι δυο πράγματα που δυστυχώς είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς στη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε. Και όμως είναι και τα δυο πολύ σημαντικά. Για αυτό τον λόγο ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνουν τα Street Events και σας καλούν να θυμηθείτε πώς είναι να αθλείται κανείς παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις στο κέντρο της Αθήνας. Στις 16 Μαΐου η οδός Πανεπιστημίου κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για όλους όσοι είναι ή νιώθουν ακόμα παιδιά. Ελάτε να παίξουμε και αν έχετε ξεχάσει πώς, αφήστε τα παιδιά να σας δείξουν τον τρόπο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου