Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Video

Αστατο καιρό σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από 17 έως 23 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στα βόρεια τμήματα τοπικά θα στραφούν σε βόρειους με εντάσεις 6 – 7 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μπ.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι.

Νεφώσεις με λίγες βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. Μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου