Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός: Φήμες για μεγάλες αλλαγές

Μετά από περίπου δύο ώρες το κρίσιμο Δ.Σ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για το μέλλον των «ερυθρολεύκων». Έντονες φήμες για μεγάλες αλλαγές, ακόμα και για ενδεχόμενη αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη από την ΠΑΕ.

Έλαβε τέλος το Δ.Σ.

Στις 15.20 αφίχθη σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Κόκκαλης για να ξεκινήσει το πλέον καθοριστικό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ένα Δ.Σ. το οποίο κράτησε περίπου δύο ώρες. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο Δ.Σ. είχε γίνει πριν από έναν χρόνο και αφορούσε κυρίως στο θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στις 17.27 αποχώρησε από τα γραφεία ο κ. Λούβαρης ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Επίσης από την ΠΑΕ έφυγε και ο Σάββας Θεοδωρίδης ενώ άπαντες αυτήν την στιγμή περιμένουν την έξοδο του Σωκράτη Κόκκαλη για να αναφερθεί στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

Οι δύσκολες ώρες...

Δύσκολες ώρες περνά ο Ολυμπιακός μετά την τραγική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και την τελευταία θέση στα πλέι οφ. Χαρακτηριστικές είναι οι πληροφορίες που έχει ο καταξιωμένος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος, ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αυτή η σκέψη υπάρχει στο μυαλό του Κόκκαλη από το βράδυ της Τετάρτης, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ, την οποία μάλιστα φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί και σε στενούς του συνεργάτες σήμερα το πρωϊ. Πάντως και να θέλει να φύγει τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, γεγονός που τον προβληματίζει, καθώς πρέπει να απεμπλακεί από την ΠΑΕ και από το Καραϊσκάκη , αλλά και να βρει την διάδοχη κατάσταση που θα είναι σε θέση όχι μόνο να αναλάβει τον Ολυμπιακό αλλά και να τον ξαναφέρει στην κορυφή!

Απάντηση για όλα αυτά τα σενάρια είναι σίγουρο ότι θα δοθεί μετά τη λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, το πρώτο μετά από ένα χρόνο, που έχει ξεκινήσει από τις 15:30. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι ο Σ. Κόκκαλης είναι απρόβλεπτος...

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου