Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ?????

Η φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο από την Ιντερ θεωρείται δεδομένη και ήδη στο Μιλάνο αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Φάμπιο Καπέλο, που αποτελούσε διακαή πόθο του Μάσιμο Μοράτι από την εποχή που ήταν στη Γιουβέντους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας ήταν βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, η συμφωνία φερόταν να έχει κλείσει προφορικά, αλλά το Calciopoli άλλαξε τα δεδομένα και ο Καπέλο πήγε τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα, η Βασίλισσα... παίρνει τον προπονητή της Ιντερ και ο Μοράτι είναι αποφασισμένος να πείσει τον ιταλό τεχνικό να αναλάβει τους νερατζούρι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μιλάνου είναι διατεθειμένος να προσφέρει δελεαστικές απολαβές και μπάτζετ στον Καπέλο.

Στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών του Μουρίνιο φέρονται να βρίσκονται και οι Γκους Χίντινκ, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς η περίπτωση του Πεπ Γκουαρντιόλα που επίσης αρέσει στον Μοράτι φέρεται να εγκαταλείπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου