Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού:

"Ένα σημαντικό ματς για εμάς, το ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Βγάζαμε φάσεις, ίσως τελική πάσα έπρεπε να είχαμε πιο ήρεμη για να σκοράρουμε. Σίγουρα είναι αδικαιολόγητη η ενέργεια του Μίκα.

Απορώ πως ένας τέτοιος πολύ καλός επαγγελματίας, μπορούσε να κάνει μία τέτοια ενέργεια. Και με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε, ιδιαίτερα από τα πλάγια. Δεν μπορείς να πεις τίποτα όταν δεν παίρνεις αποτέλεσμα.

Προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά δεν φτάνει μία καλή εμφάνιση. Έμεινε ένα άλλο παιχνίδι, να πάμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ και να τελειώσουμε δεύτεροι".

Οι απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι τουλάχιστον έντεκα.
"Σίγουρα με προβληματίζει, αλλά από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. Σίγουρα με προβληματίζει".

Μιλήσατε καθόλου με τον Ζεβλάκοφ;
"Πρέπει να τον αφήσουμε κι αυτόν να ηρεμήσει. Είναι σοβαρός επαγγελματίας, διεθνής. Καταλαβαίνει και μόνος του".

Υπάρχει ψυχική δύναμη για τη δεύτερη θέση;
"Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βρίσκεις τη δύναμη για να ξεπερνάς τα προβλήματα και να είσαι έτοιμος για το επόμενο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε, για να είμαστε πιο έτοιμοι και για το παιχνίδι της Τετάρτης".

Είπατε ότι ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες προσπάθησε περισσότερο. Δεν κάνατε άλλη αλλαγή, όμως, πως το σκεφτήκατε;
"Δεν θεωρούσα ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να κάνω αλλαγή. Η ομάδα πήγαινε καλά".

Ποιο είναι το γιατρικό να σκοράρει η ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, όταν δεν έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς των πλέι οφ;
"Σίγουρα το να βγάζεις ευκαιρίες είναι ευχάριστο. Μας λείπει το γκολ. Όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα και είσαι Ολυμπιακός, δεν μπορείς να πεις πολλά. Θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά μέσα σε δύο ημέρες".

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου