Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Γελάει ο κόσμος!

Απίστευτες προσκλήσεις εις βάρος του Ολυμπιακού. Παραπέμπουν λέει τον Σπάθα, γιατί αδίκησε τον Εργοτέλη! Ο παρατηρητής Μαζαράκης συνεχίζει το έργο των υπολοίπων και της ΚΕΔ που χαρίζει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό

Όλη η Ελλάδα είδε ότι ο διαιτητής Σπάθας κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 στο Παγκρήτιο, στέρησε από τον Ολυμπιακό το πέναλτι. Ο Πειραιώτης διαιτητής δεν είδε (;) την ανατροπή του Τοροσίδη από τον Τζούνιορ, αλλοίωσε το αποτέλεσμα και μαζί και το πρωτάθλημα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται ο παρατηρητής του Γεράσιμος Μαζαράκης, για να μας τρελάνει! Ναι, να μας τρελάνει! Σύμφωνα με πληροφορίες του Red24.gr παραπέμπει τον Σπάθα, αλλά γιατί αδίκησε τον Εργοτέλη λέει.

Στέκεται σε αποβολή του Μέλμπεργκ (Θεέ και Κύριε), αλλά και γιατί στο πέναλτι μπήκε στην περιοχή ο Τοροσίδης. Αλήθεια ο Ρομάνο του Εργοτέλη δεν μπήκε; Τότε ήταν επανάληψη, σωστά;

Ο Μαζαράκης είναι γνωστός από όταν έπαιζε διαιτητής. Πως θα αλλάξει όταν γίνει παρατηρητής; Με το καλημέρα, εδώ στο Red24.gr έχουμε εξηγήσει τι παίζει στη διαιτησία. Είχαμε στείλει τα μηνύματα για τον Σπάθα, αλλά κανείς δεν αντέδρασε.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος. Μόλις ένιωσαν την καυτή ανάσα του Ολυμπιακού, προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν ξανά και με τον Σπάθα μπροστά, κατάφεραν να το κάνουν.

Γελάει ο κόσμος Γεράσιμε Μαζαράκη…

Γελάει ο κόσμος Ηλία Σπάθα…

Γελάει ο κόσμος κύριοι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας…

RED24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου