Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Υποψήφιοι για… αποχώρηση!

Κάποιοι παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν στην Κρήτη, δύσκολα θα ξαναφορέσουν τη φανέλα του Θρύλου με πρώτο τον Ντομί.

Την άλλη όψη του νομίσματος θα δουν ορισμένοι στον Ολυμπιακό μετά το χαρακίρι στην Κρήτη. Στη διοίκηση ενοχλήθηκαν από τη στάση κάποιων παικτών που εμφανίστηκαν αδιάφοροι σε ένα παιχνίδι που από πολλούς είχε χαρακτηριστεί κλειδί για τον τίτλο, αλλά και από τις αποφάσεις του τεχνικού διδύμου που έχασε πόντους για τη συνέχεια.

Στις συζητήσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, στην πτήση της επιστροφής, αλλά και τις ώρες που ακολούθησαν, εκφράστηκαν πολλά παράπονα από τις επιλογές των Μπάντοβιτς – Νινιάδη, αλλά και από το γεγονός πως υπήρξαν παίκτες που έδειχναν να είναι σε άλλο γήπεδο…

Ο Ντιντιέ Ντομί για παράδειγμα, στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν ακούμπησε τη μπάλα περισσότερο από δύο φορές, ενώ στη φάση της ισοφάρισης πήγε να απομακρύνει τη μπάλα με το χέρι! Ο Γάλλος έδειξε πάλι, αλλά και στην τελευταία του εμφάνιση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστής και το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει το Ρέντη.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για άλλους παίκτες, αλλά στην παρούσα φάση που η ομάδα εξακολουθεί να δίνει τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, κρίνεται πρόωρο να υπάρξουν ανακοινώσεις. Για ορισμένους η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει και ενόψει της επόμενης σεζόν θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα συζητηθούν.

Από ‘κει που κάποιοι παίκτες έδειχναν ότι θα συνεχίσουν και θα υπογράψουν νέα συμβόλαια, μετά το πατατράκ θα πρέπει να ματώσουν στα ματς που απομένουν για να αναστρέψουν το πολύ αρνητικό κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν και για τους εαυτούς τους και για την ομάδα…

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου