Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Είμαστε όλοι εξωγήινοι!

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Αστροβιολογίας του πανεπιστημίου του Κάρντιφ, καθηγητή Τσάντρα Γουικραμανσίγκε (Chandra Wickramsinghe), η γήινη ζωή έχει κοσμική προέλευση (δες εδώ).

Με άλλα λόγια όλοι οι ζώντες οργανισμοί, συμπεριλαμβα-νομένου και του ανθρώπου, προέρχονται από το Διάστημα - θεωρία της πανσπερμίας (δες εδώ και εδώ)- αλλά ένα "πολιτισμικό φράγμα" εμποδίζει τους ανθρώπους να παραδεχθούν τη διαστημική τους καταγωγή!



Και από την άλλη σύμφωνα με έγγραφα που δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας και η υπηρεσία Δημόσιων Αρχείων της Βρετανίας χιλιάδες Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ/UFO) ή απλά ιπτάμενοι δίσκοι έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Αγγλία… Επίσης στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα (δες εδώ) δίδεται και η μαρτυρία ενός στελέχους του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν μάρτυρας της προβολής ενός φιλμ σε υπόγεια μυστική τοποθεσία της υπηρεσία αεράμυνας της Βρετανίας το 1970 και περιγράφει πως πιλότοι της RAF είχαν πιάσει ένα ΑΤΙΑ το 1956 (λεπτομέρειες εδώ). Όσο για το αναρτημένο βίντεο ο καθείς ας πιστέψει ό,τι θέλει (περισσότερα UFΟ-βίντεο στο liako.gr).

Τι ή ποιους να πρωτοπιστέψω πλέον, όταν και το Βατικανό αναγνωρίζει την πιθανότητα εξωγήινης ζωής; Μια και σύμφωνα με εκπρόσωπο του Βατικανού (δες εδώ) η αναζήτηση εξωγήινων δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη στον Θεό, αφού Αυτός είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος και δεν έχει όρια στη δημιουργική ελευθερία του, συνεπώς μπορεί να έχει δημιουργήσει μια ποικιλία έξυπνων όντων... Να ετοιμαζόμαστε λοιπόν για το κατά Γουικραμανσίγκε "πολιτισμικό μας σοκ"; Μμμμ, κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε.

http://nikosblogout.blogspot.com/2010/02/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου