Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Νικοπολίδης: "Να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μπορεί να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρο τη δεδομένη στιγμή έχει άλλη προτεραιότητα.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο 35χρονος τερματοφύλακας υπογράμμισε ότι το μόνο που σκέφτεται είναι το πρωτάθλημα και πως ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει και πάλι την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

"Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι για μένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, ούτε είναι τώρα η στιγμή να βάζω τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου", υποστήριξε αρχικά ο Νικοπολίδης τονίζοντας στη συνέχεια ότι: "Το μυαλό μου είναι μόνο στο πρωτάθλημα και πώς θα μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των τελευταίων δύο μηνών.

Μπροστά μου βλέπω μόνο πώς θα προσεγγίσουμε ξανά την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά του, αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και σοβαροί για να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια".

Κλείνοντας ανέφερε: "Δουλεύουμε πολύ καλά και εκτιμώ πως από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Ο στόχος είναι μπροστά και θα τα δώσουμε όλα για να τον κατακτήσουμε".

"Πονοκέφαλοι" για Μπάντοβιτς

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (07/02, 16:45) με τον Λεβαδειακό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο (σ.σ. δεν εμπνέει ανησυχία) πιθανότατα να προφυλαχθεί και ως εκ τούτου την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Ούρκο Πάρντο.

Οι απουσίες ωστόσο δε σταματούν στον Έλληνα γκολκίπερ καθώς απόντες από το ματς θα είναι ο Ντάτολο (σ.σ. κόκκινη κάρτα), αλλά και ο Ντουντού (τραυματίας).

Εξάλλου, ο Ιεροκλής Στολτίδης ταλαιπωρείται από ίωση και επίσης η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην ημέρα θα γίνει γνωστή και η ποινή που θα επιβληθεί στους Ντιόγκο και Γιάννη Παπαδόπουλο.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου