Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: Ο τίτλος περνάει από το Αλκαζάρ

Στο παιχνίδι του Αλκαζάρ μεταξύ της Λάρισας και του Παναθηναϊκού στρέφεται το ενδιαφέρον της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα θα αγωνιστούν μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, θέλοντας έτσι να διατηρήσουν τη διαφορά των έξι βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό.
Αντίθετα, οι «βυσσινί» βρίσκονται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού και θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα της Κυριακής, έτσι ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την απογοητευτική πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ, χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν στην Καβάλα και έτσι δεν θα έχουν τον 13ο παίκτη στο πλευρό τους. Έτσι, οι παίκτες του Μπάντοβιτς θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι «ένεση ηθικού» για όλους μέσα στο σύλλογο του Πειραιά.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Καυταντζόγλειο» εκεί όπου ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο του «Γηραιού» για να παραμείνει «συγκάτοικος» με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, αλλά και να αλλάξει την εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και διασύρθηκε με 4-0.
Τέλος, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη, ενώ εύκολη αναμένεται να είναι η αποστολή του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα υποδεχθεί το Σάββατο κόντρα στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Πανθρακικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Άρης-Πανθρακικός 16:45 (ΣΚΑΪ)
Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 (ΝOVA 1)
Α.Ε.Κ.-Ξάνθη 19:00 (ΝOVA 1)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Ατρόμητος-ΠανιώνιοςΣ 14:30 (ΝOVA 1)
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 14:30 (ΝOVA 2)
Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ. 16:45 (ΝOVA 1)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 16:45 (ΝΕΤ)
Λάρισα-Παναθηναϊκός 19:00 (ΝOVA 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου