Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

To Who is Who της Ελένης Μενεγάκη

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ...

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Mega σαν συμπαρουσιάστρια με την εκπομπή Κοκτέιλ δίπλα στον Ιάσ. Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα, επίσης σαν συμπαρουσιάστρια, στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο ίδιο κανάλι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου. Το 1995, παρουσίαζε για 10 χρόνια τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, αφού είχε αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής η Ρούλα Κορομηλά, με επιτυχία την ίδια εκπομπή, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην κωμική τηλεοπτική σειρά Πατερ Ημών στο ίδιο κανάλι. Από τον Σεπτέμβριο του 2005 παρουσιάζει πρωινό μαγκαζίνο στον Alpha, με τίτλο Kαφές με την Ελένη.

Το 2001 παντρεύτηκε τον Γ. Λάτσιο και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, το 2002 τον Άγγελο-Ιωάννη και την μικρή τους κόρη Λάουρα το 2005, ενώ στις 28/01 του 2008 απέκτησαν και την τρίτη τους κόρη, τη Βαλέρια.

Στις 29 Ιανουαρίου 2010 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.



Μπορεί εδώ και δύο εικοσιτετράωρα όλοι να μιλούν για το επικείμενο διαζύγιο της όμως η ίδια δεν έχει πει λέξη για την πολυσυζητημένη ανακοίνωση του χωρισμού τους και τους λόγους που αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο της. Σενάρια και διάφορες φήμες έχουν ακουστεί για το τι πραγματικά συνέβη το τελευταίο διάστημα και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, όμως όλοι περιμένουν η Ελένη να μιλήσει για πρώτη φορά αύριο μέσα από την εκπομπή της «Καφές με την Ελένη» για όλα εκείνα τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Το ίδιο είχε κάνει λίγα χρόνια πριν, όταν είχε διαρρεύσει η είδηση πως μετά από δέκα χρόνια πορείας στον ΑΝΤ1 πήγαινε στον Alpha, όπου εήδη είχε "μετακομίσει" ο σύζυγός της, Γιάννης Λάτσιος. Η κα Μενεγάκη τότε όντως ανακοίνωσε από τον ‘αέρα’ της εκπομπής της ότι φεύγει από το Μαρούσι και πάει στον Alpha εφόσον με τον Γιάννη Λάτσιο είναι οικογένεια και έπρεπε να πάρει κάποιες αποφάσεις. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, αύριο το πρωί, αναμένεται να μιλήσει για το χωρισμό και να ζητήσει "προστασία" από τα κουτσομπολιά για χάρη των παιδιών της, καθώς και οι δύο επιθυμούν να τα κρατήσουν μακριά από τη λαίλαπα που ήδη έχει ξεσπάσει.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αύριο θα είναι ακόμη μια δύσκολη ημέρα για την ίδια όχι όμως για την εκπομπή της που θα την φέρει μετά από καιρό στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου