Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: Τα φώτα στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚα

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεσπόζει από το πρόγραμμα της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Νιόπλιας στηρίζει πολλά πάνω στον Αργεντινό, ενώ θα παίξει κανονικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή και του Νίνη.
Στην ΑΕΚ, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν.

Από εκεί και πέρα, δύσκολη αποστολή θα έχει στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά, μετά το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ, θέλει μόνο τη νίκη για να ενισχύσει τη ψυχολογία της, κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι μετά την παραίτηση του Εμίλιο Φερέρα (ανέλαβε την βελγική Λόκερεν).
Φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στη Τούμπα τον -πάντα επικίνδυνο- Ατρόμητο, ενώ πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης στην Ξάνθη κόντρα στη τοπική ομάδα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Καβάλα 16:45 (ΝOVA 1)
(Γιάννενα) ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα 16:45 (ΣΚΑΪ)
(Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 19:00 (ΝOVA 1)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

(Λειβαδιά) Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 14:30 (ΝOVA 1)
(Κομοτηνή) Πανθρακικός-Εργοτέλης 14:30 (ΝOVA 2)
(Ξάνθη) Ξάνθη-Άρης 14:30 (ΝΕΤ)
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Ολυμπιακός 16:45 (ΝOVA 1)
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 19:00 (ΝOVA 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου