Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Υπογράφει την Τετάρτη στην Ανόρθωση ο Μάντζιος


Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο αναφορικά με την μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζιου στην Ανόρθωση φαίνεται πως έχουν αρκετή δόση αλήθειας και αν κρίνουμε και από τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας Αντώνης Δημητρίου καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού ετοιμάζει βαλίτσες για την Μεγαλόνησο.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου από την Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Κυρίας», Ιούλιος Κονναρής, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή αλλά και την συγκατάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τους οποίους φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία, προκειμένου να επισημοποιηθεί ο εξάμηνος δανεισμός (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι) του διεθνούς φορ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Δημητρίου: Απομένουν οι τελευταίες πινελιές

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Αντρέας Δημητρίου με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», άφησε να εννοηθεί ότι η μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζιου στην Ανόρθωση αποτελεί τυπική διαδικασία, λέγοντας:

«Αναμένουμε από τον Παναθηναϊκό να μας καθορίσει ραντεβού. Καλύτερα να μην μπω σε λεπτομέρειες. Περιμένουμε μία επιστολή για να καθορίσουμε τις τελευταίες πινελιές της συμφωνίας. Εφόσον δεν έχει τοποθετηθεί ο Παναθηναϊκός, δεν θα ήθελα να πω λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βλάψουν τη συμφωνία», ενώ άφησε να εννοηθεί πως και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Κύπρο: «Όσο μεγάλος κι αν είναι κάποιος παίκτης, εφόσον ο ίδιος δεν θέλει να έρθει, δεν τον πιέζουμε».

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και για τον Σίλβα Κλέιτον (ο Βραζιλιάνος, ωστόσο δεν είναι θετικός να πάει στην Κύπρο), τονίζοντας:

«Εμείς αυτή τη στιγμή, αν ο Παναθηναϊκός συναινέσει θα προχωρήσουμε με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Μπορεί να είμαστε μικρό σωματείο, αλλά έχουμε μεγάλη ψυχή και αγαπάμε την Ελλάδα. Έχουμε καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό και ίσως υπάρχει συνέχεια. Μας ενδιαφέρει ο Κλέιτον, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό».

www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου