Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Homer Simpson είναι ο αγαπημένος «χαρακτήρας» της 20ετίας.

Ο Homer Simpson βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση για τα τελευταία 20 χρόνια. Την σχετική λίστα κατάρτισε το δημοφιλές Αμερικάνικό περιοδικό Entertainment Weekly. Ο Homer που είναι γνωστός για την μειωμένη εξυπνάδα του αλλά και για την αγάπη του για τα donuts, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το μαθητευόμενο μάγο Harry Potter, που ήρθε δεύτερος στη λίστα…

Όπως δήλωσε ο Matt Groening, δημιουργός των Simpsons (που προβάλλονται για 21 σεζόν στην Αμερική) στο US magazine: «Το κοινό ταυτίζεται με τον Homer, γιατί κατά βάθος όλοι έχουμε ανομολόγητα πάθη που μας καθοδηγούν». Πίσω από τον Homer και τον Harry Potter, βρέθηκε η Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) μια ηρωίδα λιγότερο γνωστή στην Ελλάδα από την τηλεοπτική σειρά «Buffy the Vampire Slayer».

Την πρώτη πεντάδα της λίστας συμπληρώνει ο Tony Soprano (που υποδύθηκε ο James Gandolfini), πρωταγωνιστής της ομότιτλης δραματικής σειράς, και ο Joker (Heath Ledger) από την ταινία «The Dark Knight» του Christopher Nolan.

Στην πρώτη δεκάδα συναντάμε ακόμα κατά σειρά την Rachel (Jennifer Aniston) από τα αγαπημένα «Φιλαράκια», τον κινηματογραφικό Ψαλιδοχέρη (Johnny Depp), την Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) από το Sex And The City, τον αιμοδιψή δολοφόνο Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) από την «Σιωπή των Αμνών» και τέλος το έτερο κίτρινο αγαπημένο καρτούν που ακούει στο όνομα Μπομπ Σφουγγαράκης.

e-radio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου