Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

10 λόγοι για να μην έχεις σχέση ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝ24

1. Καριέρα ίσον χρήματα ίσον γυναίκες
Το ρητό λέει ό,τι όποιος κυνηγάει τις γυναίκες μένει από χρήματα ενώ όποιος κυνηγάει τα χρήματα δε μένει ποτέ από γυναίκες. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μείνεις μια ώρα παραπάνω στο γραφείο ή να πας σε στριπτιτζάδικο με πελάτες, θα το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάνεις δεν σε περιμένει σπίτι. Κανένα άγχος για παντόφλα. Έχεις την προαγωγή στο τσεπάκι.

2. Γεμάτος κουμπαράς
Οι εποχές είναι δύσκολες. Το ΔΝΤ εντός των τειχών και εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να κεράσεις καμία, να της κάνεις δώρα ή να πληρώνεις. Ήρθε η ώρα της αποταμίευσης και για σένα.

3. Party time
Μόλις χτύπησε το κινητό σου και ο είναι ο Χρηστός. Βαριέται και λέει να πάει για κανά ποτάκι. Μπορείς άνετα να πεις ναι και δεν θα χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Ετοιμάσου για περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου.

4. Ο χώρος σου
Δεν θα δεις ένα κραγιόν να εμφανίζετε στο μπάνιο σου, θα δεις ποδόσφαιρο όποτε θες, θα κοιμηθείς σε όποια πλευρά του κρεβατιού γουστάρεις κ.τ.λ. Ο χώρος σου είναι αποκλειστικά δικός σου.

5. Χτυπάει τηλέφωνο
Το κινητό σου χτυπάει πάλι συνεχώς … αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο συνέχεια!

6. Καλύτερο sex
Όπως και να το κάνεις κάθε μέρα φασολάδα την βαριέσαι. Βάλε όποια γυναικά θες στο κρεβάτι σου και απόλαυσέ το.

7. Σχέδια για έναν
Διακοπές στη Μύκονο και όχι στη Μήλο. Δεν χρειάζεται να κάνεις σχέδια και για δύο ή να σκέφτεσαι τις προτιμήσεις κάποιου άλλου.

8. Oχι άλλα double-dates
Δεν χρειάζεται να υποστείς έξοδο το Σαββατόβραδο με την κολλητή της και το έτερόν της ήμισυ(που παρεμπιπτόντως είναι και ξενέρωτοι).

9. Λογοκρισία τέλος
Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποια είναι αυτή που έγραψε στο wall σου στο facebook; Είναι ερωτήσεις που δεν θα ακούσεις. Μην κλείνεις λοιπόν το κινητό σου το βράδυ από φόβο μην χτυπήσει μετά τις 12.

10. Καλό βόλι
Δεν χρειάζεται να σηκώσεις το καπάκι της τουαλέτας. Κατούρα ελεύθερα, μέσα, έξω, πάνω ή όπου αλλού γουστάρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου