Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο Λεμονής, ο Γκαγκάτσης και ο τεχνικός διευθυντής

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το τι θα συζητηθεί στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να κρατήσουμε ως δεδομένο είναι ότι όλα είναι απλές εικασίες, από την στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει μιλήσει με κανέναν για θέματα της ομάδας, εδώ και περίπου 2 εβδομάδες.

Το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση ακούγεται αρκετά δυνατά για να αναλάβει κάποιοι πόστο στην διοίκηση της ΠΑΕ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλή άποψη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια μελλοντική συνεργασία. Στον αντίποδα, θα πρέπει να θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να παρθεί απόφαση για την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς. Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για να επιστρέψει για τρίτη φορά στην ομάδα της καρδιάς του. Ο 50χρονος μπορεί να έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την πρωταθλήτρια Κύπρου, Ομόνοια, ωστόσο αν του γίνει πρόταση δύσκολα θα την αρνηθεί.

redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου