Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μαγιονέζα χωρίς αυγά σε 1 λεπτό

Υλικά

* 1 ποτηρι (τον κλασσικο σωληνα) λάδι ελαφρυ (καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο)
* 1/2 σωληνα γαλα εβαπορε πληρες (οπως είναι αδιαλυτο, όχι αραιωμενο)
* τον χυμο 1 λεμονιου (μετριου μεγεθους)
* 1/2 κουτ. γλυκου αλατι
* 1 κουτ. γλυκου κετσαπ
* 1 κουτ. γλυκου μουσταρδα
Εκτέλεση

* Βαζουμε ολα τα υλικα στο multi.
* Το λάδι στο ποτηρι σωληνα όχι τελειως γεμάτο οπως θα πιναμε καποιο υγρο, 1 δάχτυλο πριν γεμισει.
* Χτυπατε και.. σε μισο λεπτο ειναι ετοιμη
* Κετσαπ και μουσταρδα μπορειτε να βάλετε και παραπάνω αναλογως πως σας αρεσει στη γευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου