Υλικά
* 1 ποτηρι (τον κλασσικο σωληνα) λάδι ελαφρυ (καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο)
* 1/2 σωληνα γαλα εβαπορε πληρες (οπως είναι αδιαλυτο, όχι αραιωμενο)
* τον χυμο 1 λεμονιου (μετριου μεγεθους)
* 1/2 κουτ. γλυκου αλατι
* 1 κουτ. γλυκου κετσαπ
* 1 κουτ. γλυκου μουσταρδα
Εκτέλεση
* Βαζουμε ολα τα υλικα στο multi.
* Το λάδι στο ποτηρι σωληνα όχι τελειως γεμάτο οπως θα πιναμε καποιο υγρο, 1 δάχτυλο πριν γεμισει.
* Χτυπατε και.. σε μισο λεπτο ειναι ετοιμη
* Κετσαπ και μουσταρδα μπορειτε να βάλετε και παραπάνω αναλογως πως σας αρεσει στη γευση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου