Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Συνέλαβαν σπείρα εμπόρων με 55 κιλά χασίς

Άνδρες της αστυνομίας παρακολουθούσαν χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης δύο αυτοκίνητα, καθώς θεώρησαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Ο οδηγός του ενός οχήματος, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Σε μικρή απόσταση, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός οδηγός και ιδιοκτήτης του.

Σε πολύ κοντινό σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σάκοι που περιείχαν πενήντα δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 54,585 κιλών, τους οποίους είχε κρύψει προηγουμένως ο δράστης.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί ακινητοποίησαν και δεύτερο όχημα και συνελήφθησαν δύο άνδρες 23 και 26 ετών, οι οποίοι δρούσαν ως προπομποί.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, ενεργούσαν από κοινού και στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, συνελήφθη και ένας 24χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δράστη, έκλεισε ραντεβού μαζί του και μετέβη στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, για να παραλάβει τη μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά, τα τρία οχήματα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου