Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 5-1

Με τον Μέλμπεργκ να ανοίγει τον δρόμο, τον Ντάρμπισιρ να πυροβολεί δις και τον Μήτρογλου να επιστρέφει ιδανικά με δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 5-1 τον Λεβαδειακό στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γεώργιο Καραϊσκάκης" και περιμένει στραβοπάτημα του "αιωνίου" στην Λάρισα.

Οι "ερυθρόλευκοι" εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, πέτυχαν 5 γκολ, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στα μετόπισθεν, αλλά δυστυχώς αυτή την φορά δεν ήταν στο γήπεδο οι οπαδοί τους για να το... χαρούν.

Πρωταγωνιστής μέχρι το 83' ήταν ο Ματ Ντάρμπισιρ που πέτυχε 2 από τα 5 γκολ της ομάδας του, όμως τα υπόλοιπα λεπτά ο Μήτρογλου μας έβαλε σε σκέψεις... Ο Έλληνας επιθετικός, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα σε διάστημα συμμετοχής 20 λεπτών και με την αποτελεσματικότητά του έκλεψε την παράσταση από τον εξίσου καλό αλλά όχι και τόσο εύστοχο Ματ Ντάρμπισιρ.

Μ' αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες, μείωσαν στους 3 βαθμούς από την κορυφή και περιμένουν την βοήθεια της ΑΕΛ για να ξαναμπουν για τα καλά στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου