Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1 - 1

Ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει 12 χρόνια μέσα στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή. Τα έκανε 13, αφού το 1-1 με τον «γηραιό» του... χάλασε το νικηφόρο σερί ενώ του «ψαλίδισε» και τα όνειρα για τίτλο!

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κέρδισε κατά κράτος τον Γηραιό στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε και ο γκολ με τον Μουσλίμοβιτς στο 36ο λεπτό. Η αποβολή το Βιτόλο άλλαξε τις ισορροπίες με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει στο 55ο λεπτό

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην Καβάλα προχώρησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός προτίμησε να ξεκινήσει με τους Μάρκες (αριστερό μπακ), στην θέση του Γιαννούλη και τον Παπαστεριανό (αμυντικό χαφ) στην θέση του Ηλιάδη. Ο Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια, Μάρτος από τα δεξιά με τους Κατσαμπή και Παπαζαχαρία το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπαστεριανός και Ριμόλντι. ΟΙ τριάδα στο χώρο του κέντρου στον άξονα ο Πίτου Γκαρσία, με τον Επσταίν(αριστερά) και τον Μάρα (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιάκομπ.

Από την πλευρά του Δικεφάλου ο Φερνάντο Σάντος με άκρς επιθετικό σχήμα επέλεξε να έχει στην ίδια ενδεκάδα του Εντίνιο και Μουσλίμοβιτς. Με σχήμα 4-2-3-1, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους Χαλκιά κάτω από δοκάρια, αριστερά ο Λίνο και δεξιά ο Αραμπατζής. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαλεζάς και Σαβίνι, Οι Γκαρσία και Βιτόλο τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ίβιτς να παίζει στον άξονα και τους Βιερίνια, Εντίνιο στα άκρα και στην κορυφή ο Μουσλίμοβιτς.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου