Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

«Τέρμα τα παιχνίδια»!


Περίπου 25 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και έκαναν ειρηνική κατάληψη ζητώντας να συναντηθούν με κάποιους μετόχους! «Τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η οργή των οπαδών της ΑΕΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Μετά τα συνθήματα που γράφτηκαν χθες στους τοίχους των γραφείων της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου. ήρθε και η ώρα της... κατάληψης από περίπου 25 φίλους της ομάδας.

Οι τελευταίοι εισέβαλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και έκαναν ειρηνική κατάληψη ζητώντας σε ήρεμους τόνους να μιλήσουν με κάποιους μετόχους έτσι ώστε να τους ζητήσουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην διελεύκανση του τοπίου στα διοικητικά της ΠΑΕ, ενός τοπίου που έχει γίνει ακόμα πιο σκοτεινό μετά την εμπλοκή που παρατηρείται στο θέμα Κοζώνη.

Η συντονιστική επιτροπή αυτής της κατάληψης εξέδωσε ανακοίνωση για αυτή την κίνηση:

Η Συντονιστική επιτροπή κατάληψης σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Η κίνηση μας αυτή είναι μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όλα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας. Είναι, επίσης, μια κίνηση αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ. Αλλά, κυρίως, είναι κίνηση (προειδοποίησης πως ο λαός της ΑΕΚ ξύπνησε και δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του. Επειδή τα ψέματα που έχουν γεμίσει τον κόσμο μας τελευταία έχουν ξεπεράσει τα χρέη της ομάδας μας, απαιτούμε άμεσα επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Ν. Νοτιά ώστε να φανερωθεί, επιτέλους, τι γίνεται αλλά και τι εχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ μας, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μετά από την επικοινωνίας μας αυτή και αφού ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε προς τη διοίκηση της μάνας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εμπλοκή τους στα
πιθανά μελλοντικά σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ, γιατί, αυτή τη φορά, το λάθος θα είναι ανεπανόρθωτο.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει. Ο αγώνας αυτός είναι και δικός τους, είναι αγώνας όλων των Ενωσιτών.


Οπαδοί και στο «βουνό»!
Νωρίτερα το μεσημέρι, περίπου 20 οπαδοί της ΑΕΚ είχαν βρεθεί στους Θρακομακεδόνες όπου ζήτησαν να δουν την προπόνηση, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό. Τελικά υπήρξε συνομιλία με τον Βασίλη Δημητριάδη, όπου του εξήγησαν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και για το ενδεχόμενο πώλησης του Σκόκο για το οποίο εξέφρασαν κάθετα την αντίθεσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου