Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

O καλός οργασμός από τα χείλη φαίνεται!


Μήπως η γραμμή στο άνω χείλος σου μοιάζει με εκείνη της Ριάνα που σχηματίζει έντονη καρδούλα ή τα χείλια σου είναι πιο ίσια όπως της Τζούλια Ρόμπερτς;
Η Ριάνα είναι θερμή, η Τζολή χλιαρί και η Ρόμπερτς παγόβουνο!
Η Ριάνα είναι θερμή, η Τζολή χλιαρί και η Ρόμπερτς παγόβουνο!

Θα πεις τι σχέσει έχει αυτό με την ερωτική σου ζωή. Όπως δημοσιεύει η "Daily Mail" και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκοτίας κατέληξε πως το φυμάτι, δηλαδή η το σχήμα στο οποίο ενώνεται το άνω χείλος μπορεί να καθορίσει τον οργασμό σου.

Όπως κατέληξαν οι επιστήμονες ύστερα από έρευνα σε 258 γυναίκες, ηλικία από 18 έως και 35 ετών, εκείνες που έχουν ένα πιο έντονο τόξο του έρωτα όπως είναι γνωστό αυτό το σημείο, μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση τουλάχιστον 12 φορές ευκολότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουν μια πιο ευθεία γραμμή στο άνω χείλος.

Στη διάρκεια της έρευνας, οι συμμετέχουσες περιέγραφαν τις σεξουαλικές τους συνήθειες ενώ οι ειδικοί μελετούσαν το σχήμα των χειλιών τους.

95% των γυναικών με έντονο το σχήμα στο άνω χείλος αποκάλυψαν πως έρχονταν σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση. Αντίθετα, μόνο το 60% των υπόλοιπων κυριών με τα πιο άτονα χειλάκια είχαν το ίδιο είδος οργασμού.

Φυσικά, βάσει της εν λόγω έρευνας, η καρδούλα στο άνω χείλος δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα είδη οργασμού πέραν του κολπικού, όπως είναι ο κλειτοριδικός ή ακόμα και ο οργασμός από το χάιδεμα της ρώγας του στήθους.

Οπότε, για τους τύπους και μόνο, πάρε ένα ωραίο κραγιόν και σχημάτισε το σχήμα που θέλεις, κι άφησε τους άλλους να αναρωτιούνται!

womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου