Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παίκτης-προπονητής στην Ανζί ο Ρομπέρτο Κάρλος


Ο 38χρονος πλέον Βραζιλιάνος άσος θα πρέπει όχι μόνο να υπερασπίζεται το αριστερό άκρο της άμυνάς της, αλλά και να καθοδηγεί τους συμπαίκτες από τη θέση του προπονητή.

Ο ρωσικός σύλλογος έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για να φέρει πανάκριβους ποδοσφαιριστές, όπως ο Σάμιουελ Ετό και ο Γιούρι Ζιρκόφ, όμως οι διοικούντες τους δεν έχουν δει ακόμα αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επόμενο ήταν το «μάρμαρο» να πληρώσει ο 65χρονος τεχνικός της ομάδας Γκάτζι Γκατζίεφ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου.

Ο πρόεδρος της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, εμφανίζεται αποφασισμένος να φέρει προπονητή με μεγάλο όνομα -εξάλλου το περασμένο καλοκαίρι είχε προσεγγίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όμως είπε «όχι» στη μυθική πρόταση που του έκανε, ενώ τώρα ακούγονται ως υποψήφιοι ο Γκους Χίντινκ και ο Φάμπιο Καπέλο-, αλλά μέχρι να τον βρει, έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας στον Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος την περσινή σεζόν είχε κάνει εκπληκτικά πράγματα στο ρωσικό πρωτάθλημα, σκοράροντας με κάθε τρόπο και από κάθε θέση (ακόμα και από κόρνερ), όμως η Ανζί κατέλαβε μόλις την 11η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου