Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Την συμπαράσταση του κόσμου τους περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο Σαββατιάτικο παιχνίδi

Η ήττα από τον ΠΑΟ, αν μη τι άλλο προκάλεσε μία μικρή δυσαρέσκεια, η οποία, όμως, δεν δικαιολογείται, καθώς οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο ντέρμπι κι αν δεν είχαν υπάρξει κάποια ατομικά λάθη και οι εμπνεύσεις του Τάσου Κάκου θα είχαν φύγει νικητές από την Καλογρέζα. Το ντέρμπι, όμως τελείωσε και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

Άλλωστε, μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας με τους περισσότερους και πιο πιστούς φιλάθλους στην Ελλάδα.

Ως εκ τούτου δεν νοείται το Σάββατο να μην είναι γεμάτο το "Γ. Καραϊσκάκης" σ' αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος θέλει να κάνει νέα αρχή και σ' αυτόν τον αγώνα διαρκείας θέλει τον κόσμο του δίπλα του, όπως, άλλωστε έχει συνηθίσει από την πρώτη μέρα ζωής του.

Στήριξη στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μία καινούρια ομάδα, με έναν νέο προπονητή και στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε σε γενικές γραμμές έχει αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ίσως το πιο θεαματικό στη Super League. Δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και ακόμα και οι αντίπαλοι του αποδέχονται την ανωτερότητα του στο πρωτάθλημα.

Ο λαός του Θρύλου επανειλημμένως έχει αποδείξει την αγάπη του για τον σύλλογο και θα πρέπει να συνεχίσει να την στηρίζει μέχρι το τέλος. Πρόκειται για μία "μάχη" στην οποία, ο κόσμος θα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Θρύλου, ο οποίος θα πρέπει να δείξει σε όλους, πως διψάει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα για την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.



redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου