Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ερχομαι μόνο στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ερνέστο

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Τον ισπανό προπονητή πλησίασαν κάποιοι μάνατζερ λέγοντάς του ότι ενεργούν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά ο Βαλβέρδε ξακαθάρισε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό.

Πάντως το θέμα του τεχνικού αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναμένεται ίσως και αύριο (31/5) να συναντηθεί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Χρυσικόπουλος δεν έχει κρύψει ότι είναι υπέρ της επιστροφής του Βαλβέρδε και περιμένει να του δώσει το πράσινο φως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ώστε να ταξιδέψει στην Ισπανία και να κλείσει το θέμα.

Ο Βαλβέρδε λέει το ναι με ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ περίπου, χωρίς φυσικά σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται τα λεφτά για το γυμναστή ή τον βοηθό του. Ολα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση Κόκκαλη - Χρυσικόπουλου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου