Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Συνθήκες παγετού στο οδικό δίκτυο της Μακεδονίας

Συνθήκες παγετού εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, επικρατούν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο μηδέν ήταν η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνθήκες παγετού από νωρίς το πρωί, επικρατούν στο περιφερειακό οδικό δίκτυο της πόλης.

Με αλυσίδες στα τελευταία 15 χιλιόμετρα, γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στις οδικές προσβάσεις από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν).

Με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από τη Βέροια προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και από το δρόμο της Νάουσας.

Με αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», στο όρος Βέρμιο.

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών.

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου στο νομό της Φλώρινας.

Οι υπηρεσίες της τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, κατά τις πρωινές ώρες, εξαιτίας των χιονοπτώσεων, των συνθηκών παγετού, αλλά και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου