Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

«Κολακεύομαι..αλλά σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη έχει ακουστεί για κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Αυτή τη φορά δύο είναι οι «μνηστήρες» που έκαναν την εμφάνισή τους για τον ταλαντούχο άσο και οι δύο ήταν αγγλικές ομάδες. Ο λόγος για τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι που σύμφωνα με βρετανικές ιστοσελίδες οι δύο σύλλογοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τον Έλληνα άσο. Ωστόσο, από την μεριά του ο «Τορο» φέρεται να κλείνει τα «αυτιά του στις σειρήνες» από τη Βρετανία και να είναι επικεντρωμένος στο πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά έχω συνηθίσει στις φήμες και στα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Και σίγουρα με κολακεύει, όπως φαντάζομαι και τον καθένα που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Πραγματικά, όμως, με αυτά εγώ δεν ασχολούμαι. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να το κάνουν. Εγώ σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Και το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θέλω, τίποτε άλλο», δήλωσε σχετικά ο Έλληνας άσος.

Βέβαια, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης δεν ζει με αυταπάτες και ξέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Έτσι, σύμφωνα με τον Τοροσίδη το μόνο που μπορούν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα αήττητοι και να περιμένουν για κάποιο στραβοπάτημα των «πρασίνων».

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας να καλύψουμε και τέτοια παιχνίδια, σαν αυτό με τον Λεβαδειακό, σε βοηθούν και ψυχολογικά. Είναι αλήθεια πως υπάρχει πρόοδος στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και νομίζω ότι αυτή σε λίγο χρονικό διάστημα θα φανεί καλύτερα στο χορτάρι. Δεν μπορείς να δεις πολλά πράγματα σε δύο τρεις εβδομάδες, όπως είναι λογικό. Όσο περνά ο καιρός, όμως, θα είναι και καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετά παιχνίδια. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα δικά μας. Να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα, βαθμολογικά, αλλά εμείς δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Τοροσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου