Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αττική

Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα και ένα ψιλικατζίδικο.

Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Άγνωστοι πυρπόλησαν 4 ΙΧ αυτοκίνητα και ένα ψιλικατζίδικο.

Οι εμπρησμοί άρχισαν λίγα λεπτά πριν από τις 12 από τα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Εμμανουήλ Μπενάκη και Κωλέτη, όπου άγνωστοι δράστες έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο τεχνικής εταιρίας, το οποίο υπέστη ζημιές. Ακολούθησε εμπρησμός Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Ηλιουπόλεως 10-12, στον Βύρωνα (τη φωτιά έσβησαν περίοικοι οι οποίοι βρήκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό).

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12.30 τη νύχτα, ξέσπασε πυρκαγιά από εμπρησμό σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, στη διασταύρωση Καβάλας και Γ' Σεπτεμβρίου στο Αιγάλεω, όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Λίγο πριν από τις 6 το πρωί, στους Αγίους Αναργύρους, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 152, σημειώθηκε εμπρησμός σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν επίσης, από εμπρησμό σε ΙΧ αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Πετρουπόλεως και Μακρυγιάννη, στο Ίλιον.

Επίσης, χθες το βράδυ, στις 19.45, άγνωστος αποπειράθηκε να κάψει το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στη λεωφόρο Κηφισίας 326, στη Νέα Ερυθραία.

Ο δράστης έβαλε φωτιά σε εύφλεκτα προϊόντα και έριξε πάνω τους γκαζάκια, που πήρε από τα ράφια, τα οποία όμως δεν εξερράγησαν.

Η φωτιά σβήστηκε από υπαλλήλους του καταστήματος, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου