Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Θεοδωρίδης: Πρότεινα Μπάγεβιτς και Σάντος

Τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Φερνάντο Σάντος πρότεινε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος των πειραιωτών μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως η προεργασία για την πρόσληψη προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει, τόνισε πως αυτή τη στιγμή "δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία στον Ολυμπιακό" και πρόσθεσε ότι "ο Κόκκαλης δεν θα αφήσει έκθετο τον Ολυμπιακό".

Για το θέμα του προπονητή: "Η προεργασία για τον προπονητή γίνεται από τώρα. Εγώ είπα είτε να έρθει ο Βαλβέρδε, είτε κάποιος με το στιλ του, είτε ο Μπάγεβιτς, είτε ο Σάντος. Να είναι δηλαδή ένας τεχνικός που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Για το θέμα Μπάγεβιτς πιστεύω πως όλα γίνονται ενώ ο κ. Σάντος απέδειξε πως έκανε τον ΠΑΟΚ μία καλοκαρδισμένη ομάδα".

Για τα πλέι οφ: "Είχα πει πως ο Ολυμπιακός θα έβγαινε τελευταίος. Προσωπικά εγώ θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό πάντα πρώτο. Αν δεν είναι πρώτος δεν με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι ομάδες που κοιτάζουν να πάρουν την 2η θέση και κάτω είναι μικρές ομάδες".

Για την απώλεια του τίτλου: "Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το χάρισε με τους βαθμούς που έχασε στην έδρα του", ενώ για το θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση, είπε πως "εγώ δεν ξέρω κάτι γι' αυτό. Πρώτη φορά το ακούω. Αν ο Κόκκαλης νομίζει πως μπορεί να βοηθήσει γιατί να μην έρθει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου